Retur & Reklamation

 

Reklamation 

ID Fine giver 2 års reklamation, som dækker fabrikationsfejl. Dette kan f.eks. gælde løse sten eller misfarvning ved almindeligt brug.

Der skal fremvises kvittering ved alle reklamationer, som bevis for dit køb. 

Forgyldning og rhodinering er ikke dækket af reklamationsretten, da det er en overfladebehandling som vil blive slidt over tid. Slid afhænger af hyppigheden af brug, syre i huden og opbevaring af smykket. Smykker kan genforgyldes, for priser kontakt din nærmeste Julie Sandlau Concept Store.


Vi henviser til at tage kontakt til din nærmeste Julie Sandlau Concept Store eller kundeservice på tlf. +45 33 93 39 29, hvis du har spørgsmål vedrørende korrekt brug af dit ID Fine smykke e.l.

Returnering & Ombytning

Vores returformular kan du finde ved at klikke Her

Vi har 14 dages returret på alle varer. 

Alle vare kan ombyttes inden for 14 dage ved fremvisning af gyldig kvittering, så længe varen er ubrugt. 

FORLÆNGET RETURRET - De 14 dages returret gælder fra d. 24/12 og 14 dage frem. Øvrige returregler er stadig gældende.

 

Du kan også ombytte dine varer købt på webshoppen i en af vores 15 konceptbutikker. Find en konceptbutik i nærheden af dig under 'forhandlere' på siden. Skal du have pengene retur skal du sende din(e) vare(r) til hovedkontoret sammen med en returformular.

Ved returnering eller ombytning bedes du venligst vedlægge en udfyldt returformular samt en kopi af ordrebekræftelsen eller følgesedlen. 

Du skal selv dække omkostningerne forbundet med returnering.

Returner venligst til:

Julie Sandlau A/S / ID Fine
Att.: Webshop
Gammel Vartov Vej 20
DK-2900 Hellerup

STANDARDVEJLEDNING OM FORTRYDELSESRET VED AFTALER INDGÅET UDEN FOR DEN ERHVERVSDRIVENDES FORRETNINGSSTED OG VED AFTALER OM FJERNSALG AF VARER OG IKKE FINANSIELLE TJENESTEYDELSER

De har ret til at træde tilbage fra denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, »hvor De eller en af Dem angiven tredjemand, dog ikke transportøren, får den sidste vare i fysisk besiddelse«, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

For at udøve fortrydelsesretten skal De meddele os, Julie Sandlau A/S / ID Fine, Gammel Vartov Vej 20, 2900 Hellerup, Deres beslutning om at fortryde denne aftale i en utvetydig erklæring (f.eks. ved postbesørget brev eller e-mail). De kan benytte den ovenstående returformular, men det er ikke obligatorisk.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis De sender Deres meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Følger af fortrydelse

Hvis De udøver Deres fortrydelsesret i denne aftale, refunderer vi alle betalinger modtaget fra Dem, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af Deres eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om Deres beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som De benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre De udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges De ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller De har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne, alt efter hvad der er tidligst.

De returnerer varerne eller afleverer dem til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor De har informeret os om udøvelsen af aftalens fortrydelsesret. Fristen er overholdt, hvis De returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.

De skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne.

De hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på.