ID Fine Jewelry

Identity by choice - Since 2017

High Street - High Quality

ID Fine Jewelry kombinerer skandinaviske guldsmedetraditioner ungdommeligt og udtryksfuldt design i kollektioner med High-Street smykker, som er trendy med et klassisk touch. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og alle smykker produceres i poleret eller 22 karat forgyldt 925 Sterling Sølv.

Definer din personlige stil!

Mix, match og stack dine ID Fine smykker for et trendy statement udtryk eller style dine smykker helt minimalt for et mere elegant look. Hvad end du vælger, sørg for at det afspejler din unikke identitet. #identitybychoice

Ansvarlig produktion

ID Fine Jewelry er designet i København og produceret på egen fabrik i Vietnam. En kombination af bæredygtigt håndværk, dansk design og de nyeste teknologier indenfor produktion, garanterer den fineste kvalitet af smykker i Sterling Sølv; man kan være stolt af at bære ID Fine Jewelry.

Vi havde ID Fine med til Copenhagen og London Fashion Week, hvor stylister, modeller og potentielle kunder fik muligheden for at style ID Fine Jewelry på deres egen unikke måde. ”ID Fine er trendy, moderne, casual og modigt.”

- Josephine Isabel Birkbøll, Design Manager @idfinejewelry

#idefineme

Ansvarlig Produktion

ID Fine Jewelry er designet i København og produceret på brand-ejet fabrik i Vietnam. Fabrikken er medlem af ”United Nations Global Compact”, med fokus på menneskerettigheder, miljø og anti-korruption. Derudover er fabrikken medlem af ”Responsible Jewellery Council”, som er en international standard indenfor smykkebranchen, der sikrer en ansvarlig forsyningskæde. Fabrikkens ledelse er dansk, og alle ansatte uddannes i de traditionelle danske guldsmedetraditioner.

ID Fine by Blume

OL-svømmeren Pernille Blume og ID Fine Jewelry er stolte af at præsentere den tredje kollektion i rækken, Liquid. Et organisk, flydende formsprog og smukke baroque perler kendetegner denne smukke kollektion, som er det perfekte final touch til enhver anledning. 

Share your ID Fine moments

Vis os din personlige styling af dine ID Fine smykker - brug #idefineme