Designed in Copenhagen

Responsibly produced in our brand-owned factory in Vietnam

Vores Materialer

Alle ID Fine smykker produceres i 925 Sterling Sølv. Vores smykker er enten forgyldt med 22 karat guld, eller poleret sølv for at opnå en smuk og holdbar overflade.

Smykkepleje

Det er vigtigt at alle dine ID Fine smykker opbevares i en lufttæt beholder, og renses jævnligt så du sikrer at smykket holder i mange år. Husk at vi renser dine ID Fine smykker i alle Julie Sandlau Konceptbutikker.

Læs Mere
Et univers af muligheder

Hos ID Fine Jewelry elsker vi smykker, og indenfor kreativiteten findes ingen grænser. Vi designer og producerer 2 - 4 kollektioner årligt, og finder inspiration i alt fra vandets flydende former til grafisk minimalisme og kubiske zirkonia i smukke farver. 

Ansvarlig smykkeproduktion

ID Fine Jewelry er designet i København og produceret på egen fabrik i Vietnam. Fabrikken er medlem af ”United Nations Global Compact”, med fokus på menneskerettigheder, miljø og anti-korruption. Fabrikken er desuden medlem af ”Responsible Jewellery Council”, som er en international standard indenfor smykkebranchen, der sikrer en ansvarlig forsyningskæde. Fabrikkens ledelse er dansk, og alle ansatte uddannes i de traditionelle danske guldsmedetraditioner.